Lid worden

Nieuwe leden zijn natuurlijk van harte welkom bij onze vereniging! Denk je dat korfbal jouw nieuwe sport is, dan kan je vanaf het moment dat je 5½ jaar bent gratis meetrainen met de F-jeugd. Dit ter kennismaking met de korfbalsport.

 

Vanaf 6 jaar kan je lid worden van Korfbalvereniging De Treffers en wedstrijden gaan spelen. Een speelster dient eerst bij de KNKV geregistreerd te zijn voordat zij mag meespelen, zorg daarom voor tijdige aanmelding. Ook in andere leeftijds-categorieën kan er enkele maanden gratis mee getraind worden om te kijken of korfbal daadwerkelijk jouw sport is.

 

Wil je lid worden van KV De Treffers, meld je dan aan via detreffers.neerkant@knkv.nl. In overleg wordt gekeken wanneer je wedstrijden kunt gaan korfballen.

 

Seizoensindeling

Het korfbalseizoen is verdeeld in 3 gedeeltes, een najaarscompetitie, een zaalcompetitie en een voorjaarscompetitie. De najaarscompetitie is van augustus tot oktober, de zaalcompetitie vindt plaats van november tot maart en de voorjaarscompetitie is van maart tot mei.

 

Tijdens de voor- en najaarscompetitie worden de thuiswedstrijden op het sportpark "De Moostdijk" gespeeld. M.u.v. Senioren 1 en 2, dit zijn combinatie teams met De Eendracht en zij spelen een gedeelte van het seizoen bij De Eendracht in Liessel. De leden van de combinatie teams blijven lid van de eigen vereniging.

 

De thuiswedstrijden van de zaalcompetitie worden in de gymzaal te Neerkant (E-jeugd) of in een sporthal in Deurne gespeeld. Tijdens de zaalcompetitie zijn de ballen, EHBO-koffer, coachjassen en vesten op te halen in de materiaalruimte van De Treffers.

 

Ledenadministratie

Om onze administratie goed in orde te houden, willen wij graag iedereen verzoeken om adreswijzigingen door te geven aan het bestuur op het volgende e-mail adres: detreffers.neerkant@knkv.nl.

Als je een nieuwe foto op je spelerskaartje wil, graag voor 1 april inleveren bij Ine Janssen, Hazenpad 52, Neerkant.

 

Afmelden

Wij gaan ervan uit dat iedereen lid wil blijven van onze vereniging, daarom wordt het lidmaatschap elk jaar automatisch verlengd. Bij opzegging of twijfel over het lidmaatschap voor het komende seizoen, dient dit voor 1 april doorgegeven te worden door een email te sturen naar detreffers.neerkant@knkv.nl. Bij te laat afmelden worden de gemaakte kosten in rekening gebracht.