08-04-2017

Wedstrijdverslag SVOC 01 D1- De Treffers D1
 
Vandaag op naar Oirle voor onze tweede wedstrijd in de 1e klasse. Vol goede moed gingen we het veld op. Helaas kregen we al snel wat doelpunten tegen. De tegenstander was een maatje te groot voor ons. Gelukkig hebben we toch nog 2x kunnen scoren. Volgende week gaan we er weer fris en fruitig tegen aan.
 

22-10-2016

Hallo allemaal,

We hadden vandaag onze kampioenswedstrijd. We vonden het wel heel erg spannend. We moesten tegen Melderslo die toen nog op de eerste plek stonden. We waren de eerste helft nog heel erg zenuwachtig, maar de tweede helft scoorde we heel wat goals. We hebben ook flink verdedigd. Heel erg goed ook. We hebben deze wedstrijd met 7-1 gewonnen. En uiteindelijk zijn we nog kampioen geworden. We moesten deze wedstrijd ook winnen, want anders waren we geen kampioen. Na de wedstrijd mochten we lekker met de kleren aan onder de douche. Na de wedstrijd kregen we een mooi roosje en een lekkere snoepzak. 

Groetjes,

Anouk, Mendi, Pleun en Kylie (E1)


22-10-2016

Oxalis A1 - De Treffers/De Eendracht/ZSV A1
Op deze dag moesten we tegen de nummer 2 in Horst. We gingen voortvarend van start. Als snel stonden we met 1-5 voor. De tegenstander kwam nog terug tot 4-5 voor de rust. Met frisse moed gingen we de tweede helft van deze vooral fysieke wedstrijd in. We hebben hele mooie acties laten zien die we in de trainingen geoefend hebben. Helaas werden deze acties niet beloond. We kwamen toen op achterstand en daardoor werd de eindstand 9-6. Iedereen heeft er hard voor gevochten en we speelden goed samen. 
Op naar de binnencompetitie!

17-09-2016

Sporting D1 - De Treffers D1
Zaterdagochtend  17 september om 11.15 hebben de treffers D1 een wedstrijd gespeeld tegen sporting st in Swolgen deze wedstrijd hebben wij gewonnen met 2-5. Het vak van Elke, Hilde, Britt en Loes begon in de aanval. Na 12,5 minuut hebben we gewisseld toen kwam het vak van Lucia, Meike, Veerle en Joyce in de aanval na een paar minuten in de aanval scoorde Lucia. Sporting st kreeg de bal ze hadden een paar minuten de bal in de aanval en hij werd er al weer tussenuit gehaald door de treffers, dus ging de bal weer naar de aanval van de treffers. En jahoor Lucia gooide er nog een bal in. Ondertussen heeft sporting st er ook nog een in gegooid. Toen was het even opletten maar de treffers kreeg de bal in de aanval en Meike gooide hem er in. Toen was het even rust..... en het stond ondertussen 3-1. We gingen weer verder met het vak van Elke, Lonne, Hilde en Britt in de aanval en er gebeurde helemaal niets. Toen waren er ondertussen al weer 12,5 minuut om. Toen kwam het vak van Meike, Lucia, Emi, Veerle er weer in. Lucia gooide er weer een in. Daarna gooide sporting hem er weer een in. En daarna Meike nog een keer. Toen was het afgelopen  met de eindstand 2-5 voor Neerkant!!
Groetjes de treffers D1 Neerkant. (Loes)